In anul 2009 mama mea a decedat.Sunt singurul copil la parinti iar tatal meu este in viata.As dori sa stiu cum se imparte mostenirea si care este procedura.
Din masa succesorala dumneavoastra vi se cuvine 3/4 iar tatalui dvs 1/4.
Va prezentati la un birou notarial cu certificatul de deces al mamei, certificatul de casatorie al parintilor, certificatul dvs de nastere, acte de proprietate pentru bunurile pe care doriti sa le mosteniti, certificat fiscal, anexa 23 si 24 (starea civila), buletinul dvs si al tatalui. Daca mama a decedat in 2009 dupa data de 11 noiembrie incercati sa urgentati demersul deoarece dupa ce se implinesc 2 ani de la ta decesului veti datora statutul un impozit de 1% din valoarea imobilelor mostenite.
Mostenire
stefan70
Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)
Un sfat
alexutzu1234
Buna seara am o masina care este trecuta pe numele a lu tata meu care el a murit si trebuie sa imi fac asigurarea pe masina ce trebuie sa fac sa o trec pe ... (vezi toată discuția)