avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare eronata in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare eronata in Revisal

Buna ziua,

Am observat ca in Revisal un cabinet medical(A.I.) a fost inregistrat ca forma de organizare-persoana juridica/alte persoane juridice.Eu ma gandesc ca ar fi trebuit inregistrat angajatorul ca persoana fizica.Eu am preluat recent contabilitatea,am si inregistrat noul CIM in Revisal,nemodificand datele angajatorului.Eu consider ca este eronat inregistrarea angajatorului ca persoana juridica.Ce parere aveti Dvs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 13 Noiembrie 2011
Nu este nici o problema, se poate corecta. Aplicatia permite modificarea / corectarea datelor angajatorului. Corectati, generati registrul si il transmiteti.
ezsuzsa76 a scris:

Buna ziua,

Am observat ca in Revisal un cabinet medical(A.I.) a fost inregistrat ca forma de organizare-persoana juridica/alte persoane juridice.Eu ma gandesc ca ar fi trebuit inregistrat angajatorul ca persoana fizica.Eu am preluat recent contabilitatea,am si inregistrat noul CIM in Revisal,nemodificand datele angajatorului.Eu consider ca este eronat inregistrarea angajatorului ca persoana juridica.Ce parere aveti Dvs?

Faceti corectie pe datele angajatorului ... la forma juridica treceti : profesie exercitata in baza unor legi speciale , la profesi/meserii treceti medic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii fara salariu in revisal carmen fortiu carmen fortiu concediile fara salariu se completeaza in revisal? ar fioproblema a doua probl. : lucrez pe un progr. de salarii si imi apar tot felul de probleme ca de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cab,med,ind, in revisal caniculesei caniculesei Buna ziua, Cum inregistrez in Revisal un CMI (CMI-ul are angajati)? Ce categorie angajator aleg : - pers.fizica si Forma juridica Profesie exercitata in ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical IldikoB IldikoB In primul rand as dori sa multumesc pentru raspunsurile prompte si continui cu intrebarea: cabinet medical primul angajat, se face vacantare ? In Revisal se ... (vezi toată discuția)