avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PREAVIZ

buna ziua tuturor.
ma confrunt cu situatie destul de disperata,in aceste vremuri grele ,ca de altfel foarte multi romani...am primit preavizul de concediere pe mail...pe motiv ca mi se desfiinteaza postul pe motivul dificultatilor financiare ale firmei.problema e ca ei de abia au adus si o a doua persoana pe aceeasi functie cu a mea,dar nu ii vor mai face contract de munca,ci e doar o conventie de colaborare,ei nu platesc CAS etc...nu mai vor sa achite aceste dari si se folosesc de banda cu dificultatyile financiare....pot sa atac in justitie decizia?daca da,pe ce sa merg,deoarece la ora actuala am auzit ca nu mai avem CCM in vigoare,fiind denuntat.precizez ca profilul firmei este de consultanta financiara etc.multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 10 Noiembrie 2011
puteti ataca decizia si va bazati apararea tocmai de "cealalta "persoana.
Decizia de concediere o puteti ataca in instanta, insa angajatorul va trebui sa dovedeasca ca desfiintarea postului este efectiva si are la baza o cauza reala si serioasa ...
Dvs puteti sustine ca desfiintarea postului nu este efectiva - postul inca exista in organigrama societatii - si ca nu se bazeaza pe o cauza reala si serioasa - in locul dvs s-a decis incheierea unei conventi
da,asa as face,insa ''conventia'' incheiata intre persoana care a venit de curand nu este in forma scrisa,cel putin nu inca...pers cealalta factureaza serviciile respective (munca prestata) de pe pfa/srl,de unde poate.Cred ca in felul acesta se incurajeaza munca la negru,ca sa zic asa,angajatori din ce in ce mai multi recurg la aceasta metoda pt a scapa de daruile catre stat,in primul rand.Pur si simplu,daca nu le mai convine un angajat incomod,il concediaza pe pretextul vesnic al desfiintarii postului si ''recruteaza'' nu cu contract de munca ci cu ''colaborare'' pe srl/pfa.....ma simt umilita in propria tara...Revenind la ce am rugat domniile voastre mai sus,ce probe sa aduc,cata vreme ''cealalta'' persoana nu are nimic scris cu firma?multumiri!
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
larisapopa, utilizator
In litigiile de munca, sarcina probei o are intotdeauna angajatorul ... el trebuie sa faca dovada legalitatii concedierii dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea locului de munca ContSters252493 ContSters252493 Buna ziua, Doresc sa sa stiu in ce conditii un angajator poate face restructurare de post. Din cate am inteles eu angajatorul imi prezinta o instiintare cu ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala sau colectiva y0sunt y0sunt Buna. Am si eu o nelamurire. La locul meu de munca se fac restructurari. In intreprindere eu si o alta persoana ne ocupam de accidente( auto, victime), eu ... (vezi toată discuția)
Concediere dariusrobert dariusrobert stie cineva daca art 81 din ccm la nivel national se aplica si la desfiintare post? adica angajatorul este dator sa respecte criteriile sociale cand ... (vezi toată discuția)