avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii sanctiune
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

sanctiune

Am un salariat care a fost sanctionat cu 10% pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu. Salariul sau este de 1000 lei. Valoarea sanctiunii este de 100 lei. Contributiile la stat si impozitul se retin din 1000 lei sau din 900 lei? Care este baza legislativa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 9 Noiembrie 2011
Multumesc!
ondino a scris:

....
2.Nu se inregistreaza in REVISAL,pt. ca nu este o modificare de salariu de incadrare ,acesta ramane acelasi cu acela din contract ,respectiv 1000lei,ci doar o diminuare pe brut.


Se inregistreaza in REVISAL modificarea de salariu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturile electronice certificate pe contracte comerciale in instanta de judecata? Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna, Se accepta semnaturile electronice certificate pe contracte comerciale in instanta de judecata? Multumesc! (vezi toată discuția)
Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ondino Cornel  Vasile Cornel Vasile Userul @ondino primeste avertisment . Avertimentului il primeste pentru ca in ciuda atentionarii repetate continua sa citeze in mod inutil, ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)