Am urmatoarea problema:zilele trecute mi-a explodat teava de la apometru de apa rece,chiar acolo la ceas,eram la munca, si mi s -au inundat toate camerele,inclusiv ale vecinului de jos.Am stat de vorba cu el, si-mi cere sa ii platesc daunele ca daca nu,ma da in judecata de vreo 6000-7000 ron fara tva.Daca ajungem in instanta bineinteles ca suma va fii mai mare,plus tva plus alte taxe.
mi se pare o suma colosala,el isi schimba faianta,gresia,isi pune parchet deoarece avea mocheta si s- a udat,aruncand-o,deci isi renoveaza casa .daunele n-au fost asa de mari,doar pe un perete s-a scurs apa.
Ce sanse de castig are?
Eu vă propun ca, împreună cu vecinul, să faceţi un inventar al bunurilor deteriorate, în care fiecare bun să fie identificat separat.
În funcţie de acest inventar vă puteţi da seama dacă daunele au fost reale şi puteţi plăti numai pentru cele pe care nu le contestaţi. Ar fi util să vedeţi personal aceste bunuri, precum si stricăciunile produse lor.
Inundatie
amar
buna ziua, problema mea este urmatoarea
s-a spart o teava de apa in bucataria la vecinului de de-asupra ( teva era legatura dintre coloana principala si ... (vezi toată discuția)
Tripla inundatie
David987
La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)