avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Necitare in proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Necitare in proces

Este posibil ca pt.un proces civil care a avut primul termen in luna septembrie si de atunci inca trei termene ,partile sa nu fie inca citate,chiar daca la unul dintre termene s-a dat amanare pentru indeplinirea procedurii legale de citare?
Care ar putea fi o cauza obiectiva?Domiciliul a ramas neschimbat si de altfel m-am interesat si la oficiul postal de care apartin si nu au primit nimic.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adorjan Ramona , Consilier juridic 15:49, 9 Noiembrie 2011
Da, este posibil, daca se considera ca partile aveau ,,termenul in cunostinta,,.
Daca s-au prezentat la un termen, nu se mai citeaza, se presupune ca au cunostinta de termenele ulterioare.
asa este, iar practica instantei de multe ori prevede faptul ca o data citate partile au la cunostina de termenul urmator, astfel nu se mai citeaza, doar daca se cere de catre parti sau avocati.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
Adorjan Ramona, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Judecare dosar fara citarea reclamantului gigelas gigelas Buna seara, Un dosar avand ca obiect Fond Funciar - nulitate absoluta a unui titlu de proprietate. 1 - S-au emis citatii pentru primul termen - ... (vezi toată discuția)
Citarea partilor de catre expertul contabil carymen carymen buna ziua! sunt expert contabil intr-un dosar; am citat partile prin recomadata ;partile s-au prezentat la convocare;dar de la oficiul postal nu am primit ... (vezi toată discuția)