avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate banci

acum 4 ani am facut 2 credite unul nevoi personale si altul am luat bunuri.2 ani am platit creditele dupa care am ramas fara servici si nu am mai platit.m-am casatorit acum 2 saptamani.sotul meu are bunuri pe numele lui.la anul dorim sa construim o casa pe un teren ce este luat in 2009 pe numele sotului,as dori sa stiu daca bancile pot cere executarea casei care o sa fie facuta in timpul casatoriei.poate sa il oblige pe el sa preia datoria mea facuta in 2007?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 17:46, 9 Noiembrie 2011
Ca banca sa va poata executa silit, trebuie sa faca dovada- intr-o actiune de partaj bunuri comune - ca acea locuinta este bun comun .Autorizatia insa va fi emisa doar pe numele sotului, el fiind proprietarul terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împărțire datorii după divorț Mioararomin@gmail.co Mioararomin@gmail.co Sunt căsătorită,nu avem copii minori( ambii avem cate un copil din căsătoriile anterioare) si va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa se împartă ... (vezi toată discuția)
Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)