avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna 2010

Sunt adm de imobil cu c.i.m. Eu locuiesc in bloc si nu am putut lua c.o. pe 2010 deoarece este necesara prezenta mea, zilnica, pot proba cu chitantele de incasari sau plata. Intrebarea mea este cum pot incasa bani pe acel c.o. prestand (vrand nevrand ) activitatea in continuare zilnic. Stiu ca este obligatoriu executarea c.o. si compensarea in bani se face numai la lichidare. Dar totusi exista alta posibilitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 10 Noiembrie 2011
Din pacate, nu puteti incasa banii pe concediu.
Art. 146. [efectuarea şi compensarea concediului de odihnă]
(1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare an.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), efectuarea concediului în anul următor este permisă numai în cazurile expres prevăzute de lege sau în cazurile prevăzute în contractul colectiv de muncă aplicabil.
(3) Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.
(4) Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.
alte pareri? asta stiam.
Va puteti lua indemnizatia de CO numai daca intrati in concediu de odihna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Calcul zile concediu odihna BiancaOrban BiancaOrban Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calculul zilelor de concediu odihna neefectuat exista vreun plafon? Avem un angajat la care trebuie sa-i platim ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna flory83 flory83 Buna ziua Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)