avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de crestere a copilului si veniturile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de crestere a copilului si veniturile ulterioare

Buna ziua, beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului si am o locuinta care vreau sa o inchiriez pe baza unui cotract de inchiriere obtinind astfel un venit suplimentar ( cu impozitul aferent declarat de 16%). Trebuie sa declar la asistenta sociala de acest venit? multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina adriana , utilizator 09:19, 10 Noiembrie 2011
Nu trebue declarat nimic la asistentul social ce nu este inregistrat la stat si platesti impozit. Daca vrei sa faci fapte bune si sa donezi statului ceva bani o poti face inregistand contractul si cotizand la fisc la capitolul venituri din alte activitati cea ce cred ca nu suna tentant.
multumesc frumos, am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere Katri Katri O persoană fizică doreşte să închirieze un imobil la o persoană juridică. Care sunt paşii de urmat? Încheiem un Contract de închiriere sub ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirii kyildy kyildy Momentan sunt somera, de la sfarsitul lunii o sa intru in concediu postnatal 42 de zile, dupa aceea in concediul de crestere copil, am un apartament pe care ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ContSters290573 ContSters290573 Cum e mai ieftin cu plata impozitelor in cazul in care am un apartament pe care vreau sa il inchiriez? Daca il inchiriez ca persoana fizica (asa si e ... (vezi toată discuția)