avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara - pfa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara - pfa

Buna ziua!
Cum se calculeaza cuantumul pensiei alimentare in cazul in care ea trebuie obtinuta de la o PFA care plateste taxe la norma de venit?
Cel mai recent răspuns: serene , utilizator 15:20, 14 Noiembrie 2011
Pensia de intretinere minor este sub forma de procent......1/4 din venituri pentru un copil; 1/3 pentru doi copii.
Va multumesc, stiam acest lucru; intrebarea era de fapt cum se calculeaza veniturile in cazul persoanei fizice autorizate care plateste impozit la norma de venit, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Crisssyb Crisssyb Buna ziua, As dori si eu sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara la un salariat care lucreaza in armata. Din ce stiu eu e 30% din salariu dar cei din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara diminuata cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!va rugam sa ne ajutati in urmatoarea problema:vecinul meu si-a infiintat la inceputul anului 2011 in pfa in domeniul constructiilor,pana atunci ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copii white55511 white55511 Am introdus actiune pt pensie alimentara copii.S-a stabilit o pensie de 7 milioane,innsa sotul a facut recurs.Motivele de recurs -doreste o pensie mai mica de ... (vezi toată discuția)