avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Am fost concediata din motive ce nu sunt din vina mea. Mentionez ca lucrez intr-o firma de comert. Acum sunt in perioada de preaviz. Vreau sa stiu daca mai sunt valabile cele 2 salarii compensatorii care se acordau pentru ramura de comert in CCM pe 2010, ramura comert.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 10 Noiembrie 2011
Daca acest CCM este aplicabil angajatorului dvs , atunci veti beneficia de aceste salarii compensatorii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii cami e cami e Stie cineva cate salarii compensatorii trebuie sa primeasca un salariat disponibilizat , sistem privat, ramura de activitate comert? Firma are 120 angajati si ... (vezi toată discuția)
Acordare salarii compensatorii din 2008 lauraco lauraco Buna ziua! In[b] martie2008[/b] firma la care am fost angajata a inchis punctul de lucru din orasul in care locuiesc, prin urmare am fost instiintati toti ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii albastrik albastrik Buna ziua,as avea o intrebare in legatura cu salariile compensatorii in 2012 daca mai este valabil CCM din 2010 pe ramura de comert daca firma mea se afla ... (vezi toată discuția)