avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... grile av.stagiat/grile av.definitiv 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

grile av.stagiat/grile av.definitiv 2011

Poate ma lamureste cineva cum e cu grilele date anul acesta ptr.exam.la avocatura!
Am tot scotocit mai multe adrese,ale diferitelor barouri, dar nu gasesc grilele date ptr.av.definitivi; e posibil ,ca si la stagiari si la definitivi sa se fi dat aceleasi grile..nu cred! Probele teoretice/cu caracter aplicativ ,le-am gasit si ptr.stagiari si ptr.definitivi, dar grilele...nu!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: maria tofan , utilizator 12:45, 11 Noiembrie 2011
pt definitivi, examenul a constat in subiecte tip sinteza si spete, la cele 5 discipline de examen. grilele eliminatorii au fost pt cei ce accedeau in profesie, pt stagiari.
MULTUMESC PTR. RASPUNS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen barou februarie Alexandru Focia Alexandru Focia Care este forma subiectelor date la urm examen? In metodologie nu scrie decat ca sunt subiecte grila. Cate variate, cate raspunsuri sunt corect? Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
Tematica admitere in avocatura- examen oral si scris? casandram casandram as dori sa stiu care sint obiectele de examen pt avocat stagiar scrise si orale adica sa stiu la ce obiecte se da scris si la ce oral merci (vezi toată discuția)
Conditii de indeplinit pentru intrarea in profesia de avocat ContSters244653 ContSters244653 Buna seara, Ma numesc Ion si vreau sa intreb daca am vreo sansa sa intru in barou. Sa va explic de ce intreb. La momentul actual am 34 de ani sunt de profesie ... (vezi toată discuția)