Mama mea se judeca cu sora ei pentru un apartment, primit de la bunica mea dupa moartea acesteia prin testament, in care mama mea a fost singura mostenitoare a bunurilor ei.
In urma a mai multor procese pe parcursul a 7 ani, sora ei a avut castig de cauza, conform legii la o treime din acest apartament. In tot acest timp, din cauza avocatilor pe care i-a avut (doi la numar), si cu toate hartiile pe care mama mea le-a depus la dosar, instanta nu a luat in considerare ca apartamentul este parte nedezmembrata dintr-o casa nationalizata, si terenul aferent casei nu-i apartine mamei mele ci Primariei, iar Instanta a fost de acord ca mama mea sa plateasca o suma de bani, mult prea mare si nejustificata pe bunuri ce nu-i apartin.
Dupa mai multe incercari de a dovedi aceste lucruri, cel de-al treilea avocat, a reusit oarecum sa atraga atentia acestui lucru, iar Inalta Curte de Casatie si Justitie, a dat un verdict oarecum asteptat de mama mea si neasteptat de judecatorii ce au dat aceste sentinte, prin care se spune ca "s-au savarsit fapte cu rea credinta, sau neglijenta in serviciu".
Mama mea a fost supusa de mai multe ori cu executarea silita de catre executorul judecatoresc, insa nu pe acel apartament, ci pe un apartament pe care mama mea, in urma decesului tatalui meu, mi-a lasat casa prin donatie cu dreptul de a locui in aceasta casa. Matusa mea m-a dat si pe mine in judecata pe motiv ca sa se realizeze partajul, deoarece mama mea ar fi de fapt copropietar.
Intrebarile mele ar fi :
1. Mama mea mai este de fapt copropietar al acelui apartment?
2. De ce nu se cere executare silita pentru apartamenul pe care s-au judecat atatia ani?
3.Si ce sanse de castig are matusa mea asupra acestui apartament, facut, de parintii mei si nu de bunica?
4.Exista precedent ?
5.Ce putem face in acest moment, deoarece, ne-am saturat de atate procese si bani cheltuiti degeaba?
Cel mai recent răspuns:
ContSters103772 , utilizator
21:13, 10 Noiembrie 2011