avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Eu am o matusa care este plecata di Tara de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Eu am o matusa care este plecata di Tara de 45 ani ...

Buna ziua. Eu am o matusa care este plecata di Tara de 45 ani si de fiecare data vine in Romania sa faca pasaportul
si buletinul romanesc. Acum 5 ani a facut o executare silita mamei pentru a avea partea de apartment a fost despagubita, si acum sa intors in tara ca ia expirat pasaportul. Cum poate face mereu pasaportul pe adresa unui apartment care a fost vandut, si ea nu mai locuieste de 45 de ani acolo. Unde se poate face o reclamatie sa fie stearsa, avind domiciliu in strainatate si cetatenie?? Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 21:34, 29 Mai 2023
Isi poate face pasaport ca cetatean roman cu domiciliul in strainatate si CI provizoriu fara sa aiba o adresa de resedinta in Romania .
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2023
Etsy123, utilizator
Problema Este ca ea isi face buletin si pasaport cu adresa apartamentului mamaie, care a fost obbligata sa vanda, prin executare silita, ca sa i dea parte ei de bani con la taxa de succesiune. Nu isi face acte ca cetatean roman cu domiciliu in strainatarte, isi face direct cu adresa unde nu mai locuieste de 45 ani. Nu stiu cum reuseste. Multumesc

Este greu de crezut ca poate sa faca asta pentru ca ar avea nevoie de acte doveditoare , contractul apartamentului unde sa apara ca proprietar sau luata in spatiu , flotant , etc. Pana la urma nu inteleg cu ce va deranjeaza din moment ce apartamentul s-a vandut si are alt proprietar iar matusa oricum isi poate face actele necesare si altfel . Ce doriti nu este posibil , este doar o incercare de razbunare din partea d-voastra care nu-si are locul aici .
Nu Este nici o rasbunare din partea mea pentru ça Eu am platit parte din apartment pentru bunica mea, ca sa nu fie data afara din apartamentului ei de o viata,cu executare silita, si Eu acum sant proprietaria apartamentului doar cu numele, pentru ca eu nu locuuesc acolo, è bunica mea pana va muri.eu am intretinut pe bunica si ma deranjaza foarte mult sa stiu ca ea are acceleasi domiciliu pe acte de 45 ani, nu a intetesat o de mama ei. Eu proprietaria si ea cu acceleasi domiciliu. Nu cred ca AR conveni la nimeni, fals in acte. Multumesc pt raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs., ca proprietar, trebuie sa mergeti la Serviciul de Evidenta Persoanei in a carui raza se afla apartamentul și sa solicitati anularea domiciliului pentru persoanele care figureaza la adresa dar nu locuiesc efectiv acolo.
Daca matusa si-a facut carte de identitate folosind un document care a fost anulat, i se va anula cartea de identitate.

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face in cazul in care, instranta cere executarea silita aunui imobil, altul decat cel pentru care s-a ajuns in instanta, mai ales ca instanta de judecata a ignorat mai multe documente. florin.1978 florin.1978 Mama mea se judeca cu sora ei pentru un apartment, primit de la bunica mea dupa moartea acesteia prin testament, in care mama mea a fost singura mostenitoare a ... (vezi toată discuția)
Cum aflu adresa proprietarului zmihai58 zmihai58 Am urmaroarea problemă. Apartament cumpărat de cetățean român,domiciliat în localitatea Troidorf,Germania în luna august anul 1997, face procură ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului la apartament Dyanna327 Dyanna327 Buna ziua! Am si eu o intrebare : NU AM PLATIT IMPOZITUL LA APARTAMENT DIN IANUARIE 2007, AM FOST SA VAD CAT AM DE PLATIT SI SUMA E DE 1500 RON , MAI AM SI ... (vezi toată discuția)