avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Eu am o matusa care este plecata di Tara de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Eu am o matusa care este plecata di Tara de 45 ani ...

Buna ziua. Eu am o matusa care este plecata di Tara de 45 ani si de fiecare data vine in Romania sa faca pasaportul
si buletinul romanesc. Acum 5 ani a facut o executare silita mamei pentru a avea partea de apartment a fost despagubita, si acum sa intors in tara ca ia expirat pasaportul. Cum poate face mereu pasaportul pe adresa unui apartment care a fost vandut, si ea nu mai locuieste de 45 de ani acolo. Unde se poate face o reclamatie sa fie stearsa, avind domiciliu in strainatate si cetatenie?? Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 21:34, 29 Mai 2023
Multumesc pentru raspuns, Eu Asta vruiam sa stiu, unde pot sa ma duc sa o anulez de pe adresa mea.
Din prima d-voastra postare se intelege ca apartamentul a fost vandut si intrebarea parea fara sens . Dar cum de sunteti sigura ca matusa isi reinnoieste actele pe adresa respectiva daca nu mai sunteti in relatii , primiti corespondenta pe numele ei ? Daca ar aparea in acte ca este proprietar pe o cota din apartament ar trebui sa platasca impozit , intretinere , etc , de aceea mi se pare imposibil sa faca asta . Este bine totusi sa mergeti la Evidenta Populatiei si sa rezolvati problema .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face in cazul in care, instranta cere executarea silita aunui imobil, altul decat cel pentru care s-a ajuns in instanta, mai ales ca instanta de judecata a ignorat mai multe documente. florin.1978 florin.1978 Mama mea se judeca cu sora ei pentru un apartment, primit de la bunica mea dupa moartea acesteia prin testament, in care mama mea a fost singura mostenitoare a ... (vezi toată discuția)
Cum aflu adresa proprietarului zmihai58 zmihai58 Am urmaroarea problemă. Apartament cumpărat de cetățean român,domiciliat în localitatea Troidorf,Germania în luna august anul 1997, face procură ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului la apartament Dyanna327 Dyanna327 Buna ziua! Am si eu o intrebare : NU AM PLATIT IMPOZITUL LA APARTAMENT DIN IANUARIE 2007, AM FOST SA VAD CAT AM DE PLATIT SI SUMA E DE 1500 RON , MAI AM SI ... (vezi toată discuția)