Buna ziua. Eu am o matusa care este plecata di Tara de 45 ani si de fiecare data vine in Romania sa faca pasaportul
si buletinul romanesc. Acum 5 ani a facut o executare silita mamei pentru a avea partea de apartment a fost despagubita, si acum sa intors in tara ca ia expirat pasaportul. Cum poate face mereu pasaportul pe adresa unui apartment care a fost vandut, si ea nu mai locuieste de 45 de ani acolo. Unde se poate face o reclamatie sa fie stearsa, avind domiciliu in strainatate si cetatenie?? Multumesc pentru raspunsuri.
Din prima d-voastra postare se intelege ca apartamentul a fost vandut si intrebarea parea fara sens . Dar cum de sunteti sigura ca matusa isi reinnoieste actele pe adresa respectiva daca nu mai sunteti in relatii , primiti corespondenta pe numele ei ? Daca ar aparea in acte ca este proprietar pe o cota din apartament ar trebui sa platasca impozit , intretinere , etc , de aceea mi se pare imposibil sa faca asta . Este bine totusi sa mergeti la Evidenta Populatiei si sa rezolvati problema .