avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ce pot face impotriva judecatorilor care nu judeca ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce pot face impotriva judecatorilor care nu judeca corect?

se pot face plangeri impotriva judecatorilor care dau hotarari dupa ureche? unde se pot face astfel de plangeri?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:47, 10 Noiembrie 2011
In legatura cu ceea ce pronunta un judecator, nu puteti face nicio sesizare. Puteti aela doar la caile de atac aferente actiunii in care sunteti parte.
Forul superior al judecatorilor este Consiliul Superior al Magistraturii, insa nu sunt permise imixtiuni in actul de justitie.
Judecatorul este suveran in hotarare
Daca apreciati ca hotararea pronuntata este netemeinica si nelegala,aveti la dispozitie cai de atac ordinare si extraordinare
Eventuala sesizare a CSM nu are sorti de izbanda,pentru ca vi se va comunica aspectul privitor la "suveran in hotarare"
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
ynocentta, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãi extraordinare de atac anghelachedan anghelachedan Am avut un litigiu de munca cu intrepriderea la care am fost salariat pentru drepturi banesti care nu mi-au fost acordate.La Fond completul de judecata mi-a ... (vezi toată discuția)
se poate promova o contestatie in anulare?? Manole Dumitru Manole Dumitru Dupa noile modificari ale Codului de proc.civ. (art.1 pct.1^1) cererile ce au obiect \"pretentie\", sub 2000 RON inclusiv \"Judecatoria este prima si ultima ... (vezi toată discuția)
Cai de atac si sesizarea forurilor superioare (csm) cristian.turturean cristian.turturean Buna ziua. Va rog frumos sa aveti amabilitatea de a ma ajuta cu un sfat privind rezolvarea in favoarea mea a unei spete. La data 09/02/2012 am depus la ... (vezi toată discuția)