avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale politia locala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

politia locala

Buna ziua!
Am si eu o intrebare,am un coafor si am deschis mai multe puncte de lucru,la unul dintre punctele de lucru s-au prezentat 2 indivizi care pretindeau ca sunt de la politia locala si au solicitat angajatelor actele societatii,angajatele fiind noi s-au fastacit si m-au sunat pe mine care nu eram in localitate si mi l-au dat la telefon pe politist caruia i-am spus ca documentele de functionare a societatii sunt la avizier si ca daca mai sunt alte lucruri de lamurit sa lase un proces verbal si o invitatie pentru a ma prezenta cu ce vor solicita.Dupa ce am inchis telefonul "politistii comunitari" au inceput sa se lege de diverse lucruri din salon: ca geamurile salonului nu sunt spalate pe exterior,una dintre fete este distribuitoare avon si avea cataloagele avon pe masa si s-a luat de ea ca vinde produse in salon si daca are autorizatie sa vanda produsele in salon,moment in care fetele m-au sunat din nou,eu l-am cerut din nou pe politist la telefon si l-am intrebat care sunt atributiile lui de intreaba de produsele de la vanzare de facturi ,de provenienta produselor el tot incerca sa ma convinga de faptul ca sunt nereguli si ca ar fi bine sa ne intelegem ,eu l-am intrebat daca este politist comunitar de ce nu are uniforma si i-am spus sa semneze in registrul unic de control.Cand l-am intrebat de ce nu e in uniforma a fost surprins si m-a intrebat de unde stiu,eu i-am spus sa priveasca in tavan ca sunt camere, punctele de lucru fiind in diferite localitati eu am camere pentru a supraveghea activitatea in primul rand si pentru siguranta in al doilea rand, atunci a spus sa vin la sediu cu actele si a plecat din salon fara sa lase vre-un proces verbal vre-o invitatie ceva si fara vre-o carte de vizita,practic eu nu am unde sa ma prezint,nu stiu cu cine trebuie sa iau legatura ,eu nu stiu unde sa ma prezint.Care este sfatul dumneavoastra ?
Cel mai recent răspuns: Ersin Dervis , Consultant resurse umane 09:59, 11 Noiembrie 2011
Din moment ce nu a lasat niciun document prin care sa solicite ceva (prezentare la sediu, indreptarea unor practici existente in acea locatie), vizita sa a fost nula. De altfel, eu ma indoiesc ca era chiar un politist, nepurtand uniforma, neprezentand o legitimatie si solicitand cu martori o "intelegere" cu dvs.
TIBOR 3 a scris:

Din moment ce nu a lasat niciun document prin care sa solicite ceva (prezentare la sediu, indreptarea unor practici existente in acea locatie), vizita sa a fost nula. De altfel, eu ma indoiesc ca era chiar un politist, nepurtand uniforma, neprezentand o legitimatie si solicitand cu martori o "intelegere" cu dvs.

si eu zic la fel...pentru orice eventualitate contactati un avocat care sa va reprezinte in relatiile cu astfel de controale si eventualele litigii de munca..
Cred ca aveti dreptate,ajungand acolo am pus cateva intrebari in zona si am aflat ca fusesera si la un chiosc din fata salonului, care vinde ... guma, tigari si chestii marunte pe care il amendase cu 50 RON ca doar atatia bani avea in sertar si careia i-a taiat chitanta pe loc si i-a intocmit si proces verbal nesemnat si fara nici un nume

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este o invitatie la politie si de ce o primim ? lucie lucie Am si eu o intrebare : sora mea a primit astazi o invitatie la BIROUL POLITIEI DE PROXIMITATE in care este invitata sa se prezintz la politie, fara a se ... (vezi toată discuția)
Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)
Suspiciune furt din magazin noratimar noratimar De obicei intru in magazin impreuna cu, copilasul meu in carucior avind pe ambele manere pungi in care im pun cumparaturile din magazin neincapind in cosul pe ... (vezi toată discuția)