avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carti de munca nescanate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carti de munca nescanate

Se mai pot scana carti de munca, sau termenul de scanare a expirat?
Intreb pentru ca am in sertar 10 carti de munca scoase de la ITM de prin 2009 sau 2010 pentru a fi predate fostilor angajati. Am ramas cu ele in sertar pt ca desi somati prin notificari respectivii fosti angajati nu au venit sa si le ridice.
Daca ele nu au fost scanate, cine este de vina? Societatea ca nu le-a returnat ITM-ului pt scanare, sau angajatul ca nu a venit dupa cartea de munca?
Eu acum ce fac? Daca le trimit la ITM la scanat primesc amenda ca nu le-am scanat la timp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 11 Noiembrie 2011
Din cate stiu nu se mai primesc carnete de munca pentru scanat .. aceasta operatiune o face Casa de pensii .. incercati aici daca mai primesc sau nu ...
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca clement23 clement23 Buna ziua, Mi-am dat demisia de la o firma acum 6 luni (angajandu-ma la o alta). Vechea firma nu mi-a dat nici pana azi cartea de munca, spunand ca este la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca la itm ContSters257414 ContSters257414 - angajat 2006, functie de baza, la un angajator, carte munca depusa la itm, inceteaza cim 2010, nu se ridica de la itm cartea de munca; - acelasi angajat ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca carmenradu carmenradu sant plecata din tara, dar cartea mea de munca a ramas in fabrica unde am lucrat in tara. vreau sa stiu daca fabrica este obligata sa-mi scaneze carea de ... (vezi toată discuția)