avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

Imi puteti spune va rog daca in cazul succesiunii dupa moartea ambilor parinti, fratele care a locuit in casa parinteasca ( obiect al succesiunii), care a participat dea lungul timpului la constructia casei ( unele dependinte), a ingrijit parintii, are dreptul la o parte mai mare sau totul se imparte egal la cei doi copii ai defunctilor.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 13:16, 11 Noiembrie 2011
se imparte egal. el poate sa ceara atribuirea casei lui si sa plateasca celuilalt frate o suma de bani reprezentand cota acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea in urma decesului fratelui si sotiei acestuia,fara copii larat larat Fratele meu si sotia acestuia au decedat impreuna intr-un accident.Nu au avut copii. Cum se vor imparti veniturile rezultate din vinderea unui imobil ce le-a ... (vezi toată discuția)
Scadere contributie din masa succesorala mahat mahat Parintii mei au construit o casa, in care am locuit impreuna cu ei, am achitat toate cheltuielile de intretinere si i-am ingrijit. Mai mult, am contribuit cu ... (vezi toată discuția)
In caz de deces, cui revin bunurile mele? MC_COSTIN MC_COSTIN AS VREA SA STIU , IN CAZ CA EU SI SOTUL MEU MURIM, CUI REVIN BUNURILE NOASTRE? NEAVIND COPII, MA GANDESC CA PARINTILOR?SAU SOCRILOR? (vezi toată discuția)