avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... valabilitatea contractului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

valabilitatea contractului

Buna ziua. Am un contract de prestari servicii cu o firma pentru care efectuam lucrari,in contract facut de ei apare de doua ori valabilitatea contractului,prima data scrie ca contr.e valabil pina la terminarea lucrarii a doua oara ca-e valabil un an.Anul a trecut si inca lucram pentru ei.Daca ajungem la tribunal contractul o sa fie valabil?
Cel mai recent răspuns: tono , utilizator 14:01, 11 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru executare lucrare acio acio Buna ziua, Am discutat cu o fima pentru a imi face izolatie exterioara la apartament. Am dat avans fara chitanta, pe parcursul lucrari au aparut unele ... (vezi toată discuția)
Firme inselate de asociatiile de proprietari utilizatornou12 utilizatornou12 Buna ziua. Vreau sa va relatez o intamplare: am contractat un contract de reparatii cu o asociatie de proprietari. Am terminat lucrarea pe banii mei iar acum ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea este obligatorie in registrul operatorilor intracomunitari ? luciancreta luciancreta Daca voi efectua lucrari cu intreprinderea individuala a mea in ITALIA si sint neplatitor de TVA ar trebui sa ma inscriu OBLIGATORIU la ... (vezi toată discuția)