avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită nedreptatea executorilor
Discuție deschisă în Executare silită

nedreptatea executorilor

Ce acte trebuie facute intre un executor si mine pe care vreu sa i-l angajez, numai un proces vrebal sau si un Contract????????????????X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: Ceranu , utilizator 18:28, 11 Noiembrie 2011
Se incheie si contract de executare. Se emite factura si chitanta pentru avansul din onorariu achitat de dvs.
Nu am facut de cat un proces verbal in alb la care nu am primit copie
Ce pot face in cazul acesta, executorul refuza sa i-mi inapoieze actele pe care i-le am dat,am facut cerere la dansul pe care a refuzat sa o primeasca si i-am trimes-o recomandata prin posta.Multumesc pentru raspunsul de mai de vreme.Cui ma pot adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare silita carabela_anca carabela_anca Avem un client care ne-a furnizat un cec fara acoperire. Pentru declansarea procedurii de executare silita a acestuia, firma noastra a apelat la un avocat. S-a ... (vezi toată discuția)
Cine si cum plateste ? udreacris udreacris Ce responsabilitati are un B.E.J. intr-un proces de intoarcerea executarii care are ca motiv nerespectarea Sentintei civile privitoare la procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Onorariu executor Gloria1969 Gloria1969 Buna ziua si multumesc pentru timpul acordat celor care nu-si permit o consulatie la un avocat.In urma unei sentinte civile am achitat suma pentru care am fost ... (vezi toată discuția)