avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune

Pentru o actiune de iesire din indiviziune prin care s-a cerut si stabilirea masei de impartit si a cotelor ce se cuvin, precum si partajul definitiv nu se dezbate si succesiunea totodata sau trebuie revenit cu aceasta mentiune completare pina la primul termen?
Cel mai recent răspuns: Olimpiu Hornaru , Avocat 14:13, 13 Noiembrie 2011
Erau mai multe probleme de drept de atins.Cand am indrumat utilizatorul la notar pt. solicitarea dezbaterii succesiunii,m-am gandit si la conditia acceptarii mostenirii in termen, iar cererea respectiva depusa la notarul ultimului domicliu rezolva si aspectul acceptarii exprese.Neavand prea multe informatii din postare, am luat in calcul toate variantele.....
obligatoriu va este necesar acest act de la un birou notarial, act prin care se adevereste (sau nu) daca dupa defunctul W s-a dezbatut succesiunea. (cost aproximativ 220 lei...cred)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune C-D.Z C-D.Z Buna ziua, as dorii si eu o indrumare in acest caz: In 1994 a murit tatal meu, iar in 1997 mama impreuna cu mine si fratele mai mic am mers la notariat si ... (vezi toată discuția)
Succesiune prin instanta Undertaker Undertaker As vrea sa stiu mai multe detalii din punct de vedere legal in ceea ce priveste deschiderea succesiunii prin instanta, poate ma lamuriti cei care ati mai ... (vezi toată discuția)
Solutie succesiune Hamann Hamann Buna ziua, spuneti-mi va rog ce solutie/solutii as avea in urmatorul caz: -ar fi vorba de o masa succesorala de un teren 10 ha si un imobil ... (vezi toată discuția)