avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se mai acorda un salariu mediu pe unitate pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se mai acorda un salariu mediu pe unitate pentru nasterea fiecarui copil?

Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine pt cine este valabil?Pt salariatii de la particulari sau doar pt bugetari?multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:37, 18 Noiembrie 2011
Multumesc. Deci nu mai exista 'CONTRACT COLECTIV DE MUNCÃ UNIC LA NIVEL NAŢIONAL'. Ma intreb atunci de ce tot internetul este plin de
'CONTRACT COLECTIV DE MUNCÃ UNIC LA NIVEL NAŢIONAL PE ANII 2011-2014'?
1. Nu stiu unde ati vazut dvs. asa ceva.
2. CCMUNN pe anii 2011-2014 nu a fost niciodata inregistrat la Ministerul Muncii si nu a fost publicat in Monitorul Oficial.
3. A Aparut Legea 62/2011, a dialogului social, care nu mai prevede incheierea unui CCMUNN ci numai CCM la nivel de unitati, de grupuri de unitati si sectoare de activitate (de la 01.01.2012).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea unui contract colectiv de munca dorianhodisan dorianhodisan La nivel de unitate s-a incheiat un contract colectiv de munca la care sunt parti: unitatea angajatoare, sindicatul SANITAS si - conform contractului ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca virgilmarius73 virgilmarius73 Sunt angajat la o institutie publica cu autofinantare , avem contract colectiv de munca valabil pana la 1 ianuarie 2016 , in acest CCM erau ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la sporul de incordare psihica? MARA MALINA MARA MALINA Buna ziua, Sunt incadrata ca asistent principal la DSP, vreau sa stiu daca pot solicita spor de incordare psihica si daca da, in baza carei legi? Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)