Am un dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice si conducere sub inf. bauturilor alcoolice,de mult timp in care eu bineinteles nu am permis de conducere. As vrea sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac sa pot beneficia pe aceasta perioada, de o dovada de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice (in locul permisului de conducere) si ce as putea sa fac sa "cada praful"de pe dosarul meu. Dosarul se afla la Parchet.
Pai nu prea se""va asterne parful""se afla la parchet pt ca se va incepe urmarirea penala imp dvs dc nu s-a si inceput deja.Si sunteti pasibil de pedeapsa inchisorii cu execuatare fiind vb de concurs de infractiuni:conducere sub infl bauturilor alcoolice si refuz de recoltare.Dc ati avut sub 0,8 de una ati scapat dar ramaneti cu refuzul de recoltare.Pt permis puteti cere o dovada de la politie asta dc nu exista vreo interdictie dispusa de procuror
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)