avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire urmata de o somatie
Discuție deschisă în Executare silită

poprire urmata de o somatie

In martie 2010 m-i sa facut poprire pe salariu, de catre un ex. bancar, iar dupa 19 luni de cand i-mi sunt virati intr-un cont bancar, sunt instiintat printr-o somatie de plata, de catre un alt ex. bancar ca am de achitat aceasi suma de bani la fel ca in cea primita in anul 2010, intr-un alt cont bancar. Doresc sa mai intreb, este normal ca acea somatie sa nu fie semnata, fara data si nr. de dosar ex. silita si fara semnatura ex. bancar? cate popriri se pot realiza de catre aceasi banca......[editat]X-(........ Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Anton Mutu , Avocat 20:53, 12 Noiembrie 2011
somatia trebuie sa fie semnata de catre executorul bancar. Numai la executarile bugetare legea prevede ca somatia poate sa nu fie semnata de semnatar.
Va recomand sa luati legatura cu ex. bancar si totodata sa formulati o contestatie la executare in cazul in care va considerati neindreptatit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepere executare silita nairam63 nairam63 Un girant poate fi executat silit fara a i se aduce la cunostinta inceperea procedurii de execuatre silita? Daca la dosar sunt instiintari catre girant ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a se conforma art. 387, al. (1) cod proc. civ.? ctm ctm Intr-un proces civil - contestatie la executare silita, a unui titlu executoriu neemis de o instanta judecatoreasca - cine are obligatia de a emite ... (vezi toată discuția)
Executare silita - credit nevoi personale adriana1 adriana1 Pentru un credit de nevoi personale banca a cerut executarea silita. Executorul a obtinut incuviintarea executarii, mi-a comunicat somatia pentru suma de 13242 ... (vezi toată discuția)