eleonora2 a scris:
Am urmatoarele intrebari;
1. Din momentul initierii divortului el mai poate locui in apartament? Daca da, din ce moment nu mai poate locui? Sau mai exact cum pot face sa nu mai locuiasca? Din cauza alcoolului a devenit violent si scandalurile sunt la ordinea zilei.Nu am semne sau certificate medicale pt ca de la palme si injuraturi nu raman urme.
2. Din ce am mai citit pe aici se va hotari o suma pe care eu va trebui sa i-o achit drept despagubire pana la o anumita data? Daca nu reusesc sa achit toata suma pana la acel termen ce se intampla?Data limita se decide in functie de veniturile mele sau e ceva standard?
3. Schimba cu ceva situatia initiala informatiile furnizate mai sus?
Va multumesc anticipat si mai ales va multumesc pentru raspunsurile prompte.
1. cum nu este proprietar in acte, din moment ce introduceti actiunea de divort, numai poate locui in apartament daca nu il lasati dvs. Din momentul introducerii actiunii si scoateti certificat de grefa ca sunteti in divort ii puteti interzice sa mai calce pe acolo.. Daca vine cu politia la usa aceasta nu are ce sa va faca si cum sa va oblige sa il primiti in locuinta proprietate personala. El trebuie sa demonstreze ca si ca a contribuit la plata acelei locuinte si pe cale de consecinta ca are un drept de creanta dar nu poate demonstra ca este proprietar pentru ca nu este...
Daca va reusi cumva sa demonstreze ca a platit din banii lui cat ati fost casatoriti si va convinge instanta de acest lucru, abia atunci veti fi obligata la plata unei sulte. Pana atunci puteti dispune cum vreti de locuinta in cauza. Daca instanta va fixa un termen pana la care sa platiti sulta va trebui sa l respectati iar daca nu puteti il mai puteti prelungi daca cereti un termen de gratie care poate fi de 6 luni maxim