avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Citatie (cauza privind stationarea neregulamentara)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Citatie (cauza privind stationarea neregulamentara)

Acum cateva zile eram oprit cu masina, unde stationarea este interzisa si am observat o politista care amenda un batran handicapat( la propriu, ERA IN CARJE si abia conducea un golf 3) . Bineinteles ca nu m-am dus si am asteptat sa plece. Am primit citatie si ma duc la politie azi. Ce pot sa spun acolo ? ( vreau sa fac si un pic misto si poate scap si de amenda ) oricum spun ca nu am fost eu :)) In oras e si firma autorizata care blocheaza roti, asa ca nu vad dc asa multa agitatie. Ce-i drept m-a sunat politista( am anunturi de vanzare pe masina) si am facut misto de ea la telefon cand mi-a zis ca trebuie sa vin la politie:) CE E DE FACUT ???
Cel mai recent răspuns: andreimineru , utilizator 15:12, 13 Noiembrie 2011
Eu n-am fost niciodata de acord cu politia si cu abuzurile pe care le fac ei. Nu mi se pare corect sa se faca atata valva pentru un asemenea caz. Lumea trebuie sa respecte legea din respect, nu de frica amenzilor si nu pentru ca se trezeste o politista( renumita in oras pentru "vigilenta" de care da dovada) sa dea amenzi ca nu are statul bani si asa ii spun sefii. Am si eu cateva cunostinte in politie si toti mi-au spus ca sunt disperati sa dea cat mai multe amenzi. Agentii sunt chiar intrebati in fel de fel de sedinte cate amenzi au dat si chiar sunt trasi la raspundere pentru ca nu dau amenzi !

Putea sa dea un avertisment sau sa-i cheme pe cei care blocheaza roti ( firma autorizata in campina ),nu sa ma sune pe mine sau sa ma cheme la politie. Sa fie mai vigilenti in alte cazuri mai grave...

Asta ma deranjeaza pe mine nu o amenda de 60 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Belea ajutor palos palos Salut asi dori sa fiu ajutat intr-o zi m-am certat cu prietena facand galagie in casa ei pe la ora 15:00-mam certat cu ea vreo 10 min aproximativ dupa ce am ... (vezi toată discuția)
1000 lei amenda pt ca eram la benzinarie sevraj929 sevraj929 buna seara! astazi in jurul orei 13 am fost la peco sa alimentez. fiind ud pe jos am intrat in peco cu frana de mana, intorcand masina la 180 grade (de la ... (vezi toată discuția)
Citatie maver maver am fost sunat de un agent de politie si mi-a propus sa ma prezint la sediul lor pentru a-mi aduce la cunostinta de o citatie in care o persoana se plange de ... (vezi toată discuția)