avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... anulare de domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

anulare de domiciliu

am facut buletin la cineva pe adresa mea si nu mai sta aici si tot vin prin posta documente cum pot sa l anulez
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:53, 18 Noiembrie 2011
In concluzie capul face, capul trage. Nu prea exista o solutie rapida si satisfacatoare pentru ambele parti. Din pacate sunt tot mai multe situati de acest gen prin care gazduitorul se razgandeste la scurt timp dupa primirea in spatiu a unei persoane de care se dovedeste din practica cum ca ulterior nu mai poate scapa, cel putin pe durata valabilitatii actului de identitate. Incercati cu sectoristul...:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - anulare, consecinte gabyaby68 gabyaby68 Buna seara,am un. Apartament proprietate personala,nu sint casatorita,m- am mutat cu prietenul meu la mine,i- am facut buletin pe adresa mea,a fost totul bn ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu stelistul7 stelistul7 buna ziua .doresc sa fiu luat in spatiu de catre bunica,dar ea nu se poate deplasa.cum procedez? (vezi toată discuția)
Expirare ci cateldestept cateldestept Daca fiului meu de 24 ani i-a expirat cartea de identitate si eu nu mai doresc sa-l primesc in spatiu, pot sa-l evacuez? Apartamentul este al meu, mama lui, ... (vezi toată discuția)