avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM si act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM si act aditional

Buna dimineata!
Recent mi-am schimbat jobul si semnand CIM, mi se cere sa semnez si actul aditional ce contine clauza de confidentialitate, clauza de fidelitate, protectia datelor cu caracter personal, protectia drepturilor de proprietate intelectuala si clauza de concurenta neloiala. Pana aici toate "bune", in ghilimele...dar citind clauzele m-am speriat.
Este cineva pe forum, dispus sa-mi acorde din timpul sau cateva "minute" ptr a ma lamurii daca acest act nu-mi este potrivnic?
Pot atasa acest act pe forum?
Multumesc de pe acum celui/celei ce-mi va raspunde!
Cel mai recent răspuns: putica , utilizator 08:56, 1 Octombrie 2008
Va multumesc tuturor ptr raspunsurile date. Eram sigur ca-mi ingradesc anumite drepturi semnand acel act aditional, tocmai de aceea nu l-am semnat.
Deja de ieri angajatorul a inceput sa faca presiuni asupra mea, incercand sa ma convinga sa semnez actul, insa nu am sa cedez deloc. As fi interesat daca cineva imi poate trimite pe forum, sau pe adresa de mail, un "model" de asemenea act aditional, de la care sa pot incepe o negociere cu angajatorul. Daca nu am un model legal al unui asemenea act, cred ca in scurt timp voi fi nevoit sa parasesc firma, angajatorul invocand deja ca motiv ca nu corespund profesional postului ocupat.
Va multumesc inca o data ptr raspunsuri si astept in pe cineva dispus sa-mi trimita un model de asemenea act aditional.
Acest act aditional este bun de aruncat la gunoi .
Nimeni nu iti poate interzice sa ai mai multe locuri de munca la angajatori care nu activeaza in acelasi domeniu sau intr-un domeniu similar .
Nu semna nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de confidentialitate Daniela.g Daniela.g Pot fi obligata sa semnez asa ceva sub denumirea de angajament de confidentialitate: \"Sa nu particip in calitate de proprietar, asociat, salariat, sau agenti ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator angelll80 angelll80 Buna ziua, Este normal ca un angajator sa ma oblige sa imi streg conturile de pe site-urile de recrutare ? ( amenintandu-ma ca in caz contrar ma da afara ) (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate mihaiu mihaiu Buna seara, mi-am schimbat locul de munca. Dupa cca 4 luni de la aceasta am avut surpriza sa primesc o instintare ( trimisa cu confirmare de primire ) cum ... (vezi toată discuția)