avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agentul temporar de munca isi trimite salariatii in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agentul temporar de munca isi trimite salariatii in strainatate

mai are nevoie salariatul de formularul A1 daca desfasoara activitatea salariala in strainatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 14 Noiembrie 2011
Cum sunt trimisi salariatii in strainatate?
freeelis a scris:

Cum sunt trimisi salariatii in strainatate?



avand activitate de agent temporar 7820 -furnizeaza servicii de asistenta temporara pentru a inlocui sau suplimenta forta de munca a clientului , trimite salariatii propri in Franta , Italia de ex.servicii medicale, baby sitter dar firma romana nu are codul caen de servicii medicale, baby sitter in Romania.
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
ovidiu7676, utilizator
Formularul A1 se obtine si in cazul detaşarii, de la o întreprindere cu încadrare în muncă temporară sau întreprindere care a pus la dispoziţie un lucrător, a unui lucrător la o întreprindere utilizatoare înfiinţată sau care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul unui stat membru, dacă există un raport de muncă între întreprinderea cu încadrare în muncă temporară sau întreprinderea care a pus la dispoziţie lucrătorul şi lucrător pe perioada detaşării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent munca temporara POINT CONSULTING HR POINT CONSULTING HR Buna ziua, Ma intereseaza daca o companie de leasing de personal deschisa in Romania, care pune la dispozitie lucratori pentru companii din strainatate, ... (vezi toată discuția)
Formular a1 monik monik buna ziua. daca un agent de munca temporara trimite salariatii la un utilizator strain, e nevoie sa se obtina formularul A1 sau agentul de munca temporara ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 stelach stelach Buna ziua, O firma cu obiect principal de activitate in plasarea fortei de munca, poate sa incheie contracte individuale de munca in Romania , si ... (vezi toată discuția)