avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... accident din culpa
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

accident din culpa

astazi in jurol orelor 15 ma aflam pe o staduta in capatul careia exista semnul cedeaza incercand sa intru pe un drum principal am lovit o alta masina in care se afla o femeie x .a venit politia salvarea ect si .pecizez femeia nu avea nici macar o zgarietura era doar speriata pt ca a sarit airbagu .a facut plangere penala acuma .nu stiu cate zile de spitalizare are .cum pot sa aflu cate zile de spitalizare are si cum pot sa am voie sa vad dosarul/?trebuie neaparat angajat un avocat?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:46, 13 Noiembrie 2011
Angajarea unui avocat ramane la aprecierea dumneavoastra. pe de alta parte intotdeauna daca o parte are un avocat inca de la inceputul unui proces este un avantaj. Puteti sa va interesati la politie de dosar.
Raspunderea penala poate fi angajata pt. un nr. mai mare de 10 zile ingrijiri medicale.In caz contrar, poate sa va actioneze numai in civil, dar raspunderea o va prelua in locul dvs. firma de asigurare RCA-daca a fost valabil la data accidentului.
avvalentina a scris:

Raspunderea penala poate fi angajata pt. un nr. mai mare de 10 zile ingrijiri medicale.In caz contrar, poate sa va actioneze numai in civil, dar raspunderea o va prelua in locul dvs. firma de asigurare RCA-daca a fost valabila la data accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident,victima pleaca de la locul accidentului Cosmin198104 Cosmin198104 Buna ziua,am lovit o persoana care traversa pe trecere pt pietoni,mentionez ca eram cu o dubita si persoana in cauza a sărit de pe trotuar in materialul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima .(victima usor lovita) ContSters220408 ContSters220408 buna ziua in data de 01-09-2011 in judetul focsani am iesit de pe o stada si nu am acordat trecere unui autoturism l-am acrosat usor .avem semnu de cedeaza ... (vezi toată discuția)
Accident din culpa anti-coade anti-coade in cazul unui accident din culpa pe lam produs absolut neintentionat sunt dat in judecata de catre victima ce consecinte pot avea la sfarsitul procesului?nu ... (vezi toată discuția)