avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi banesti pentru primul copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi banesti pentru primul copil

buna seara
sunt mama unui copilas de 1si jumatate si as dori sa stiu daca inafara alocatiei de stat, mai sunt si alte indemnzatii pe care trebuie sa le pretind pentru primul nascut si unde anume trebuie inaintate dosarele.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:02, 17 Noiembrie 2011
Buna dimineata,
Lucrati in acest moment sau sunteti in CIC?
Deocamdata au fost abrogate actele normative care mai acordau si alte drepturi banesti cum a fi trusoul pentru nou nascuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii dupa nastere aba1011 aba1011 Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti la nastere? buburuza22 buburuza22 Buna ziua ! As dori sa stiu daca se mai acorda trusoul si prima de nastere dat de primarie in cazul nasterii unui copil. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Trusou nou nascut visilean ionela visilean ionela buna ziua as vrea sa stiu daca se mai acorda trusoul pentru nou nascut si ce drepturi banesti mai au mamele care nasc anul acesta... (vezi toată discuția)