avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recurs la pensia de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recurs la pensia de intretinere

Buna!e prima daca cand apelez la un sfat pe internet si de accea nu prea stiu cum se procedeaza.Cazul meu este unul simplu,dupa 3 ani de judecata pentru incredintare minor si pensie de intretinere,sentinta data in favoarea mea,pensie de 400 ron(tatal lucreaza in strainatate),s-a facut recurs,l-am castigat deoarece a fost respins,iar acum nu stiu ce urmeaza tinand cont ca tatal refuza sa lateasca,ce pot face?unde pot merge?cu el nu se poate discuta sau intekege decat pe cale silita sau judecatoareasca...sa-l dau din nou in judecata ca refuza sa plateasca pensia de intretinere?sau?cat trebuie sa astept dupa respingerea acelui recurs?Va multumesc din suflet si astept un raspuns daca este posibil...
Cel mai recent răspuns: Rosangel , utilizator 23:48, 13 Noiembrie 2011
Adresati-va unui executor judecatoresc cu cerere de executare silita,la cara anexati hotararea judecatoreasca investita cu formula definitiva,irevocabila si executorie.
Va multumesc foarte frumos pentru raspuns...dar credeti ca are cineva ce sa-i faca avand in vedere ca sta in strainatate si lucreaza la firma deschisa de mama lui,fara contract legal de munca?eu cred ca nu am nici o sansa sa primesc vreun ban de la el pt acest copil...exista aceasta posibilitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara de la parinte care lucreaza in extern octaviana_26 octaviana_26 BUNA ZIUA, Sunt divortata cu copil minor. Prin hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila, mi-a fost incredintat minorul spre crestere si educare, cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita cerneamihaita cerneamihaita Sotia mea are un copil din prima casatorie , un minor de 14 ani , care locuieste cu noi. Din luna ianuarie l-a dat in judecata pe tatal bilogic pentru marirea ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de acordul tatalui pentru a iesi cu minorul din tara? tina.cris74 tina.cris74 am nevoie de semnatura tatalui pt a scoate din tara un copil pentru care am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de incredintare?fetita ... (vezi toată discuția)