avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cine ma poate ajuta?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cine ma poate ajuta?

Am un srl si am fost dat in judecata de o firma pentru niste datorii mai vechi adica inainte de a prelua eu firma Instanta a dat castig de cauza reclamantului asa ca as avea de plata 1500 roni Daca nu platesc cs mi se poate intamla?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 20:54, 13 Noiembrie 2011
Poate sa va execute silit.Trebuia sa va interesati inainte sa cumparati societatea.Luati legatura cu fostul administrator al societatii poate va da el banii daca este om onest ,altfel platiti.Daca se adreseaza executorului platiti si cheltuieli de executare care nu sunt negiljabile.
Datoria este a societatii si nu a asociatilor.
Executarea se va face impotriva societatii si nu a asociatilor. Daca aveti bunuri pe societate acestea pot fi scoase la licitati, se poate face poprire pe conturi etc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc sau scoatere la licitatie? val3ros val3ros buna ziua...va rugam sa ne lamuriti cu privire la o situatie atipica... un locatar din blocul nostru a inregistrat datorii multe la plata intretinerii drept ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos dati-mi un sfat - executare bun comun ivanoiu ivanoiu am luat un umprumut de la cec in 2007 in valoare de 21000 ron, impreuna cu sotul. In 2010 am divortat iar imprumutul nu a mai fost platit de nici unul dintre ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)