avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot fi coasiguratul mamei mele, pensionara?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot fi coasiguratul mamei mele, pensionara?

Sunt adult, nu am loc de munca de 3 ani si nu am asigurare de sanatate. Pot sa devin coasiguratul mamei mele care e pensionara, ce documente trebuie sa prezint si cui? Dar al sotiei mele care e persoana fizica autorizata insa nu a realizat venituri in anul acesta si, deci, a platit o contributie minima la c.a.s. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 20:33, 13 Noiembrie 2011
Aflati raspunsul citind prevederile art. 213 din Legea 95/2006 si cele ale art. 27 din Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 617/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond sanatate dividende enachemariana_2007 enachemariana_2007 Buna ziua. Asociatul unei firme este pensionar,salariat pe firma cu 2 ore si ridica si dividende.Trebuie sa plateasca fond de sanatate pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate la venituri din chirii ragaliemariana ragaliemariana Am primit decizie de impunere pentru plata contributie de sanatate la veniturile din chirii pentru perioada 2009-2011.Mentionez ca in acesta perioada eram in ... (vezi toată discuția)
Scutire plata asigurari sanatate tineri corneliacapat corneliacapat Buna ziua, Cui ar trebui sa ma adresez daca pentru fiul meu in varsta de 18 ani , elev in clasa a XIIa , Casa Judeteana de asigurari de sanatate impune , in ... (vezi toată discuția)