sofia2011 a scris:
eu nu mai rezist pana luni #-o.
eu sper sa le afiseze maine seara...la inm s-au afisat a doua zi dupa terminarea interviului. e adevarat totusi ca maine e duminica...si ei dorm linistiti.
cel mai rau ma simt dupa proba asta, pt ca ce e facut, e bun facut. nu mai am nicio sansa sa mai indrept ceva. si eu am fost intrerupta cand mai aveam completari - in opinia mea importante. mi s-a parut ca a durat prea putin - 15 min. - pt ca cineva sa isi poata forma exact o parere. nu zic de cazurile de 10 sau 7 cand poate se vede din prima...dar in rest cred ca o discutie ceva mai lunga ar fi contat - atat timp cat diferenta o fac sutimile - si macar sa ai sentimentul ca ai spus tot ce aveai de spus.
interviul a fost ok, comisia politicoasa, eu am avut senzatia ca am raspuns elegant si rapid, insa nu suficient si nu din vina mea neaparat. mi-am stapanit emotiile foarte bine, mai putin partea cand am avut de citit eseul cand s-au vazut, sunt convinsa. speta a fost usoara si am raspuns corect, de asta sunt sigura.
m-am simtit cam aiurea, drept sa zic, citind de pe o foaie, iar partea cu 'lauda de sine' pe care a trebuit sa o fac sa-mi motivez alegerea iarasi a fost stranie.am zis vreo 2 lucruri, primele care mi-au venit in minte. eu nu inteleg intrebarea asta - cat timp toti am ajuns in punctul asta si avem vechime nu dovedeste niste lucruri din start?! ca ai puterea si dorinta sa inveti din nou, perseverenta - pt ca lucrezi + inveti. ca iti gestionezi timpul. ca iti doresti sa evoluezi indiferent de motive. ce ar mai fi de spus atat de mult incat sa faca diferenta, caci faptele o dovedesc inaintea vorbelor?!
imi e greu sa fac aprecieri acum...vom vedea nota. cand am iesit din sala mi-as fi dat peste 9 cu siguranta, cu cat trece timpul si ma gandesc la ce a fost, la raspunsurile mele... cu atat cobor nota si ma apuca depresia :)
azi noapte nu am visat decat interviul si raspunzand complet asa cum mi-as fi dorit sa fiu lasata sa o fac. e singurul meu regret...am avut senzatia ca interviul va fi ceva mai lung (30 min.) si mi-am formulat niste raspunsuri cu...pe de o parte si de alta (doar ca la alta nu am mai ajuns) pt partea asta am si eu un gust amar ...mi s-a parut cumva nedrept.
nu stiu voi cum sunteti dar mie imi e rau si aproape toata ziua am fost fugita de acasa. sper sa fie bine pana la urma.