avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal de contraventie si proces verbal de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal de contraventie si proces verbal de control, ambele emise de ITM

O persoana a primit o amenda de la ITM. S-a intocmit p-v de contraventie si l-a contestat in instanta. La aceeasi data a fost incheiat si un p-v de control prin care au fost dispuse anumite masuri. Acum a primit amenda de la ITM iar pt ca nu a respectat masurile dispuse. Trebuia sa conteste si acest p-v? Ea credea ca daca contesta p-v de constatare si de sanctionare a contraventiei, se va suspenda si executarea masurilor din p-v de control.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 17:52, 14 Noiembrie 2011
Suspendarea executarii masurilor dispuse prin PV poate fi dispusa numai de catre instanta de judecata
...deacord cu colega de mai sus ..dar sa mai faca inca o contestatie si asupra celuilalt p.v.!
Trebuioa sa conteste si cel de al doilea PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal incheiat de itm scadmin scadmin am fost amendat de catre ITM , am atacat procesul verbal in instanta. intrebarea mea este: 1-se suspenda procesul verbal pana la pronuntarea instantei? 2 ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal itm mircea_arj mircea_arj Buna ziua, as avea si eu o problema:in data de 19.06.2014 am primit instiintare sa ne prezentam la ITM pe 22.07.2014, data la care s-au verificat actele de ... (vezi toată discuția)
Masuri impuse de itm ITS ITS Buna ziua !! Vreau sa stiu si eu daca pot contesta in instanta odata cu P V de contraventie intocmit de ITM si masurile impuse de aceasta... Mai exact in ... (vezi toată discuția)