avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva rezolutiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva rezolutiei

Buna ziua.
Am primit o citatie de chemare in instanta. Am un proces cu fostul sef de la servici, (in urma unui control de programe cu licienta, pe calculatorul meu si inca doi colegi de-ai mei, se afla un program fara licienta , care era instalat de altcineva, dar dupa ce au plecat cei de la control, seful ne-a pus sa facem o declaratie precum ca noi am instalat programul, asta amenintandu-ne ca ne da afara daca nu facem declaratia, si noi am facut acea cerere, nestiind ce ne asteapta #-o. Dupa care am deschis un proces pentru ca ni sa dat o amenda si noi nu am vrut sa o platim, pt ca nu e firma noastra ca sa platim noi , ci e firma lui, corect? ). In citatie scrie ca sunt chemata in instanta , in calitate de petenta , in proces cu fostul sef in calitate de intimat pentru Fond - plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata . Ceea ce vreau eu sa stiu ce inseamna ceea ce e scris in Citatia pe care am primit-o, ce ma asteapta? va rog sa-mi raspunde-ti pe intelesul meu. Nu am rabdare ca sa vorbesc cu av. meu, pana atunci daca poate cineva sa ma lamureasca. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:18, 16 Noiembrie 2011
vio_f a scris:

sunt chemata in instanta , in calitate de petenta , in proces cu fostul sef in calitate de intimat pentru Fond - plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata .


1-Calitatea de petenta inseamna ca dvs ati formulat plangere/actiune impotriva fostului sef la autoritati,sesizand anumite fapte si solicitand a se dispune cercetari si eventual incadrarea faptei.Autoritatea s-a pronuntat in sensul ca a dispus rezolutie,care va fost comunicata si impotriva careia dvs ati formulat plangere care in final a ajuns sa fie competent solutionata de catre instanta de judecata.
2-Daca ati angajat aparator ales,este de preferat sa detineti cu acesta o permanenta legatura.intelegere si deosebita rabdare,astfel incat sa stabiliti de comun acord strategia de urmat in instanta pentru a obtine o solutie favorabila dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Citatie, intimat si petent Teachers Teachers Buna! Am deschis un dosar de UP impotriva unei persoane, solutionat cu NUP, dar cu amenda administrativa si achitarea cheltuielilor de judecata catre mine, iar ... (vezi toată discuția)
Legalitatea modului in care s-au cheltuit sume cu titlu de cheltuieli de protocol - litigiu penal dardana2007 dardana2007 in 2008 am avut un control CFG care ,,a costatat ,,ca la unitatea unde sunt contabil sef s-au cheltuit in perioada 2004-2007 in mod fraudulos o anumita suma ... (vezi toată discuția)