avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara copii

ce poate aduce in defavoarea mea si a copiilor un apel facut dupa divort pt majorarea pensiei alimentare pt copii.Cei 2 copii mi-au fost incredintati,pensia a fost stabilita in suma <de 25% pt amandoi copiii.Tatal e o persoana violenta si in acest sens sunt depuse la dosar acte-certif medico-legal si nici nu a cerut program de vizita in divort ,ci incredintarea unui copil.Pensia s-a stabilit asa mica pt ca el are o boala si pt ca plateste rate
Cheltuieli de judecata suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mărire pensiei alimentare AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Bună seara 1. O cerere de mărire a pensiei alimentare se poate face numai de tutorele legal? Adică cei 2 părinți?(Ei fiind divorțați) sau poate fi ... (vezi toată discuția)
Hotarari contradictorii - pensie de intretinere smeagull smeagull Buna ziua, Cazul este urmatorul: Divortul a inceput in urma cu 2 ani, si s-a finalizat in fond, in 18.02.2009. Calea de atac este inca deschisa, ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara anacalina anacalina Am divortat anul trecut.Fostul sot a facut apel la hotararea de divort , drept urmare nici pana acum nu mi-am putut schimba numele , in sedinta din 2 aprilie ... (vezi toată discuția)