am terminat facultatea de management la tulcea ,din cadrul univ ecologice bucuresti ,in 2008.am facut dosarul pe care l-am predat sub semnatura celor de la tulcea,urmand sa ma prezint la licenta la bucuresti.cu cateva zile inainte de acea zi am primit un telefon prin care eram anuntata ca dosarul nu se gaseste si sa dau nr de chit a taxei de licenta sa se faca alte investigatii.zis si facut,sa mi se zica ca s-a gasit lucrarea de licenta,restul dosarului fiind o problema de timp.am sustinut examenul si lucrearea de licenta-am luat cu 9,33.numai ca acum nu mi se elibereaza diploma pt ca nu exista restul dosarului.de la tulcea mi se spune ca s-au predat toate dosarele,iar de la facultate ca nu exista dosarul meu.doar al meu.ce pot sa fac?sa ajung la politie cu plangere penala,sau in tribunal?de 3 ani duc aceeasi munca de lamurire si nimeni nu are raspuns pt mine.iar eu nu am nici un act de studii.nici diploma de bacalaureat nici diploma de licenta.#-o
Pentru diploma de bacalaureat solicitati unitatii emitente sa va elibereze duplicat
Pentru solutionarea dosarului ,sesizati oficial initial conducerea unitatii de invatamant,ulterior Ministerul Invatamantului