avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ordine acte schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ordine acte schimbare sediu social

Sint asociat unic intr-un srl
Doresc sa modific sediul social
Care este ordinea corecta pt. actele necesare?
acord asociatie bloc, contract comodat sau inchiriere, cerere adm. financiara pt. disponibilitate sediu, decizie asociat unic schimbare sediu, reactualizare act constitutiv, cerere registru?
sau mai intii decizia asoc.unic apoi celelalte?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:30, 14 Noiembrie 2011
Conditionati semnarea contractului de inchiriere/comodat de obtinerea acordului asociatiei, redactati decizia/hotararea si actul constitutiv actualizat, obtineti de la ANAF dovada inregistrarii sediului la aceasta institutie. detalii aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot reactualiza actul constitutiv ContSters236592 ContSters236592 Trebue sa i-mi schimb sediul social si la reg. comertului mi-au cerut actul constitutiv reactualizat. poate cineva sa-mi explice mai detaliat cum porocedez ... (vezi toată discuția)
Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament sediu firma kamellia kamellia Buna seara, Intentionez sa vand un apartament in care am sediul unei firme in functiune. Doresc sa inchei vanzarea cat mai repede, pentru ca am gasit foarte ... (vezi toată discuția)