avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intampinare apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intampinare apel

Va salut,

Am fost citat in calitate de apelant cu mentiunea ca am obligatia sa depun intampinare pana la termenul urmator.Am fost la arhiva sa vad incheierea de sedinta si nu am vazut in incheiere nicaieri ca instanta mi-a pus in vedere sa depun intampinare. I-am explicat functionarului de la arhiva ca probabil este o eroare mentiunea din citatie cu privire la obligativitatea de a depune intampinare,avand in vedere ca eu sunt apelant si nu intimat,deci nu am ce intampinare sa depun.Acesta mi-a argumentat ca fiind mai multe parti care au facut apel(co-parati) intampinarea ar fi necesar sa o depun pentru acestia,dar continui sa nu vad nici o logica intrucat motivele de apel le-am depus,iar notiunea de intampinare nu are in cazul meu legatura cu ceilalti apelanti din dosar si nici cu intimatul(acesta trebuie sa depuna intampinare la motivele mele(si ale celorlalti apelanti)de apel.
Mai degraba cred ca,din eroare,citatia contine fraza standard care se refera la obligatia de a depune intampinare,fara sa tina seama ca in cazul meu nu se aplica aceasta prevedere,eu avand calitatea de apelant,asa cum am mai aratat.
Asadar,aste probabil o formulare standard,fara aplicabilitate in cazul meu?
Ce parare aveti?

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Artigas , utilizator 18:48, 14 Noiembrie 2011
consider o eroare...
insa e bine de vazut dosarul:-/
sunteti apelant, nu este posibil sa fiti obligati a depune intampinare.
doar daca intimatii au formulat cerere reconventionala (in mod gresit....)

mai mult ca sigur pe citatie a ramas mentiunea standard cu privire la obligatia paratului/intimatului de a depune intampinare
Asa cred si eu. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat si care se gaseste in faza de apel,am depus motivarea apelului pana la primul termen. Dupa scurt ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare carmen ghe carmen ghe Buna ziua, in calitate de parat (pe langa inca alti 3i) intr*un dosar de revendicare imobiliara, dupa ce am depus intampinare in termen, am primit acum o ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa mai fac si o intampinare? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Am facut cerere de chemare in judecata firmei la care am lucrat anterior,iar in citatia primita azi,scrie ca trebuie sa fac o intampinare cu 5 zile inainte de ... (vezi toată discuția)