avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate diabet
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

diabet

buna seara ,ma numesc emilia si am diabet zaharat de tip 2,si as dori sa stiu daca mai beneficiez de medicatie gratuita.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 17:47, 14 Noiembrie 2011
mergeti la medicul dumneavoastra specialist si intrebati, unele case de sanatate nu mai acorda, din pacate :(
Multa sanatate :)
Si eu sunt diabetic tip ll si am luat medicamentele pt urmatoarele 3 luni dar cu plata unei diferente la siofor. In schimb s-au reintrodus testele pt insulinodependenti gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta prin care se atesta statutul de asigurat emilia0458 emilia0458 buna dimineata ,ma numesc emilia si as dori unele lamuriri in legatura cu asigurarea madicala de sanatate si anume:eu nu mai sunt in cimpul muncii din vara ... (vezi toată discuția)
Am sau nu statut de asigurat al sistemului de sanatate? emilia0458 emilia0458 buna ziua,as dori sa intreb cum pot sa-mi platesc contributia la casa judeteana de asigurari medicale,deoarece in momentul de fata nu mai sunt in cimpul ... (vezi toată discuția)
Infarct miocardic subendocardic -operatie bypass hoina hoina in luna oct.am avut infarct miocardic cit si alte probleme-insuficienta ventriculara stinga,insuficenta mitrala/valva/stenoza arterelor/cardiopatie ... (vezi toată discuția)