avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... impozite pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

impozite pfa

buna seara,mi-am infiintat de ceva timp pfa si vroiam sa stiu care sunt darile la stat ce trebuie platite pt a beneficia de prenatal sau indemnizatia de crestere a copilului.inca nu sunt insarcinata dar planuiesc.si vroiam sa mai intreb daca trebuie sa merg la itm sa-mi fac carte de munca?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ancatataru , utilizator 14:53, 28 Decembrie 2011
pentru a primi indemnizatia pt cresterea copilului,trebuie sa platesc la cas pe ultimele 12 luni?sau doar pe cateva?in cazul pfa
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas-activitati independente costi2011 costi2011 Realizatorii de venituri din activitati independente, au obligatia platii contributiilor CAS? (vezi toată discuția)
Declaratii,contracte pfa & semnatura electronica Ankora Ankora 1.Ce declaratie se depune si unde in termen de 15 zile de la infiintarea PFA-neplatitor TVA, CAEN 7311, iar apoi care sunt cele obligatorii, unde se depun si ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale de catre o persoana fizica VeroRAM VeroRAM Buna seara Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema . Momentan sunt in somaj (mai am 3 luni de somaj) . Am inteles ca este posibil de la momentul in ... (vezi toată discuția)