avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli cu curs igiena
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli cu curs igiena

Cheltuielile cu un curs de igiena facuta de administratorul unui srl pe ce cont de cheltuieli il trec?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:41, 14 Noiembrie 2011
Cheltuiala cu scolarizarea o inregistrati in cont 614 - cheltuieli cu studiile si cercetarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli firma CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 daca urmezi un curs de contabilitate de ex te poti scadea cu factura pt acest curs pe cheltuieli? mutumesc (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu formarea profesionala adinozaur1 adinozaur1 Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: Cheltuielile cu formarea profesionala pentru un angajat (de fapt este o taxa pentru sustinere a unui examen), ... (vezi toată discuția)
Taxa examinare marca andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Daca o firma plateste diverse taxe pentru a obtine dreptul de proprietate asupra unei marci, aceste costuri intra in costul marcii? Eu am fost ... (vezi toată discuția)