avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli firma

daca urmezi un curs de contabilitate de ex te poti scadea cu factura pt acest curs pe cheltuieli?

mutumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:00, 16 Decembrie 2011
da..faceti un analitic e ct.6458
multumesc frumos
iulia53 a scris:
da..faceti un analitic e ct.6458

Iulia? :-/
645.8 reprezinta “Alte cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala”. Care-i legatura cu un curs de contabilitate?

@annajanette

Inregistrati contravaloarea cursului in cont 614.

In debitul contului 614 "Cheltuieli cu studiile si cercetarile" se inregistreaza:
- valoarea studiilor si a cercetarilor executate de terti (401, 408, 471, 542).
Contul 614 "Cheltuieli cu studiile si cercetarile" poate fi creditat in cursul perioadei, pentru operatiile in participatie, cu sumele transmise pe baza de decont.
La sfarsitul perioadei, soldul contului se transfera asupra contului de profit si pierdere (121).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planul de conturi CRINA1 CRINA1 Buna ziua, doresc o indrumare daca se poate, incerc sa descifrez singura planul de conturi prin a face teurile conturilor si corespondenta acestora prin ... (vezi toată discuția)
Amortizare rodia rodia O firma care a facut investitii la un spatiu inchiriat, dupa ce a trecut val.investitiei cand aceasta s-a finalizat in contul 212 a inceput amortizarea ... (vezi toată discuția)
Sold casa mare constanta.sandu constanta.sandu Buna ziua. Am preluat contabilitatea la o firma si am urmatoarea situatie; contul 5311 are un sold debitor de 16513; Sold cont 1171 debitor 1640. Eu ... (vezi toată discuția)