avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in cazul in care latribunal am castigat iar la recurs ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in cazul in care latribunal am castigat iar la recurs am pierdut, mai pot face ceva?

In cazul in care latribunal am castigat iar la recurs am pierdut, mai pot face ceva?
Unde ma pot adresa deoarece este vorba de un proces de rezolutiune contract de intretinere, iar la recurs sotia mea a depus o alta concluzie scrisa care a dus la pierderea procesului in care eram amandoi parati !!!!!!!!!!!!!!!!?????????
Cel mai recent răspuns: aadynna , utilizator 14:37, 15 Noiembrie 2011
am fost la tribunal si mi-a zis ca dureaza o luna, o luna jumate si apoi merge dosarul la instanta de fond. Asta inseamna ca o sa primesc iarasi citatie si se va rejudeca din nou?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)
Recurs - mai exista cai de atac? liminita liminita As vrea sa stiu daca dupa un recurs pierdut la Curtea de Apel Bucuresti se mai poate face ceva. Daca mai exista alta cale de atac. (vezi toată discuția)