avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice certificat constatator
Discuție deschisă în Achiziţii publice

certificat constatator

Buna ziua,

certificatul constatator cerut pentru o licitatie, se poate suplini cu unul valabil eliberat pentru notariat? Care este diferenta de continut intre cele doua?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:08, 15 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Inteleg ca nu se pot suplini, chiar valabil fiind cel eliberat pentru notar. Totusi, care este diferenta intre cele doua? Sunt sectiuni in plus la cel pentru licitatie, fata de cel pentru notar? Din punctul meu de vedere, in ambele se scriu datele societatii, reprezentantii cu datele aferente si CAEN-urile...
NU scrie nicaieri ca certificatul constatator trebuie eliberat special pentru licitatie.

De asemenea, va rog sa aveti in vedere si punctul de vedere ANRMAP(pag26)de pe site-ul lor, referitor la valabilitatea certificatelor de plata a impozitelor.

Consider ca este netemeinica respingerea pe un asemenea motiv a unei oferte, deci il puteti prezenta pe acela fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal expirat la licitatie andreeaaura andreeaaura Ofertele se depun pana pe data de 29 luna in curs. Licitatia are loc in data de 5 luna urmatoare. Certificatele sunt valabile doar pentru luna in curs ... (vezi toată discuția)
Criteriu de calificare- prezentare certificat fiscal mara78 mara78 La o licitatie unde s-a solicitat depunerea unui certificat fiscal care sa ateste lipsa datoriilor scadente in luna anterioarac celei depunerii ofertelor, am ... (vezi toată discuția)
Documente calificare soazig soazig Am o intrebare in legatura cu conformitatea/ echivalenta documentelor de calificare, atunci cand este vorba de ofertanti straini. Pana acum doua tipuri de ... (vezi toată discuția)