avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice certificat fiscal expirat la licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

certificat fiscal expirat la licitatie

Ofertele se depun pana pe data de 29 luna in curs. Licitatia are loc in data de 5 luna urmatoare. Certificatele sunt valabile doar pentru luna in curs (cf.legii). In ce temei legal pot fi scoasa din licitatie pe motiv ca am certif expirat? Nu mi s-a acceptat sa depun in timpul licitatiei un altul pe motiv ca.... doc trebuiau depuse pana pe data de 29.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:43, 31 Martie 2014
certificatul fiscal emis de catre primarie este valabil pana la sfarsitul lunii in curs, cel emis de administratia financiala (anaf) este valabil 30 de zile de la data emiterii

E vorba despre cel de la Primarie.
pai si ceilalti participanti cum au fost admisi? cum au facut rost de certificate pt luna in curs (data de 5, deschiderea ofertelor) daca termenul de depunere a fost in 29 luna anterioara?
Pe site-ul ANRMAP exista un punct de vedere prin care este excesiva respingerea unui ofertant pentru un certificat expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criteriu de calificare- prezentare certificat fiscal mara78 mara78 La o licitatie unde s-a solicitat depunerea unui certificat fiscal care sa ateste lipsa datoriilor scadente in luna anterioarac celei depunerii ofertelor, am ... (vezi toată discuția)
Documente calificare soazig soazig Am o intrebare in legatura cu conformitatea/ echivalenta documentelor de calificare, atunci cand este vorba de ofertanti straini. Pana acum doua tipuri de ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator suciu_diana suciu_diana Buna ziua, certificatul constatator cerut pentru o licitatie, se poate suplini cu unul valabil eliberat pentru notariat? Care este diferenta de continut ... (vezi toată discuția)