avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... poate ma ajuta si pe mine cineva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

poate ma ajuta si pe mine cineva

cat timp am fost minor am avut 2 dosare penale ptr furt din care m.am ales cu 2 amenzi administrative..acum sunt major am 18 ani si am capatat al 3 dosar penal cu 8 furturi in el dintre care 2 cand eram minor ..am recunoscut am cooperat cu politia ,imi spuneti si mie ce mi se poate intampla ? am uitat sa scriu ca prejudiciul total este de aprox 37 mil
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
iulian215, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulian215 , utilizator 12:07, 16 Noiembrie 2011
Nu se retine recidiva in minorat si probabil vi se vor aplica circumstante atenuante. Pentru infractiunile din majorat veti raspunde penal, posibil cu inchisoarea, in functie de vinovatie, modul de operare, gradul de pericol social mai ales pentru perseverenta infractionala si prejudiciu. Este momentul sa va ganditi bine ce vreti sa faceti e viitor in viata si ce cale veti urma pe viitor. Situatia dumneavoastra familiala, financiara va cantari in aprecierea pedepsei.
Din cele observate furtul este deja o infractiune de obicei. Riscati o pedeapsa cu privare de libertate, iar intr-o lumina mai optimista ati putea primi o pedeapsa cu suspendarea executarii.
Lasati-va de aceste porniri deoarece furtul este aspru sanctionat de legislatia noastra.
am fost azi la procuror cu dosaru si a facut un proces verbal. si mia spus domnu de la cercetari penale ca sunt in balanta ori pentru amenda maxima de 10 mil ori 1 an cu suspendare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua -- furt magazine catalinhdd catalinhdd :(am si eu o intrebare...in perioada 25.06.2010-10.09.2010 am comis 12 furturi din magazinele kaufland...toate fiind comise sub influenta alcoolului....toate ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)
Furt calificat minor cristina1950 cristina1950 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt sansele ca un minor urmarit penal de furt calificat impreuna cu un alt minor, sa primeasca minimul de pedeapsa si care ... (vezi toată discuția)